پایگاه خبری تحلیلی رسا نشر
صدای رسای مردم ایران

بهترین غذاها در بهترین رستوران ها، کجا بریم خوبه؟؟؟/الیکا فود، تیستر غذا به شما خواهد گفت!+ تصاویر

نامش الیکاست. در فضای مجازی او را به نام مستعار الیکا فود می شناسند. بیش از ۱۰ سال است که بنا بر علاقه شخصی رستوران گردی می کند و تقریباً همه رستوران ها و فست فود های خوب، درجه یک تهران و سایر شهر ها و حتی کشورهای خارجی را می شناسد. مهماندار هواپیماست اما بنا بر علاقه شخصی یک تیستر غذا و معرف رستوران است و برخلاف اکثر تیسترها که این کار منبع درآمد و شغلشان است، درآمدی از این کار ندارد و با عشق و انگیزه فراوانی به معرفی رستوران ها می پردازد و شاید بتوان از او بعنوان اولین خانم تیستر غذا در ایران نام برد. چند وقتیست که در اینستاگرام رستوران ها و غذاهای محبوب ما ایرانیان شکم پرست را معرفی می کند و به گواه دنبال کنندگانش دل آنها را آب می اندازد. پیشنهادهایش بقدری وسوسه انگیزند که حتی اگر آخر برج هم که باشد قید همه چیز را می زنی و می روی به رستوران پیشنهادی تا دلی از عزا در بیاوری. برای معرفی بیشتر الیکا فود و فعالیت هایش گفتگوی کوتاهی با او انجام داده ایم که در ادامه می خوانید:

ضمن معرفی ، بیوگرافی کوتاهی درباره خودتان ذکر کنید.

الیکا هستم و متولد آبان ۱۳۶۳ و ساکن تهران، تیستر غذا هستم ، مالک و نویسنده صفحه الیکا فود در اینستاگرام با آی دی elika.food

درباره این فعالیت بگویید و چه شد که تصمیم گرفتین غذاها و رستوران ها را در فضای مجازی معرفی کنید؟  

طی سالهای گذشته یکی از تفریحات من رستوران گردی بوده و تمایل بیشتری نسبت به غذای بیرون در من وجود داشت. دوست داشتم رستوران های مختلف و غذاهای مختلف را امتحان کنم و اطلاعات خوبی درباره آنها کسب کنم. و علت روی آوردن به این کار این بود که دوست داشتم رستوران های مختلف را به من معرفی کنند و بدانم کجا بروم و چه چیزی را در کجا بخورم. از اینرو به ذهنم رسید که خودم با راه اندازی یک صفحه مراکز و رستوران ها را معرفی و با دوستان و سایر مردم به اشتراک بگذارم. مثلا کباب کدام رستوران بهتر است و بهترین پیتزا را از کدام فست فود می توان تهیه کرد؟ اینکه بدانند برای خوردن غذا و سرگرمی و دورهمی به کجا بروند و با انتخاب اشتباه پول خود را حرام نکنند.

آیا تیستر غذا یک جور شغل است ؟ و یا یک تفریح و سرگرمی؟ کدام جنبه اش برای شما مهمتر است؟

تیستر غذا برای برخی از افراد شغل بحساب می آید و از طریق معرفی سفارشی رستوران ها و … درآمد کسب می کنند. اما شغل اصلی من مهمانداری است و درآمد کافی هم دارم.و نیازی به کسب درآمد از این طریق ندارم . ضمن اینکه این کار برای من سرگرمی هم محسوب می شود اما با علاقمندی تمام این کار را انجام می دهم و اشتراک تجربیاتم از حضور در یک رستوران یا یک مرکز تهیه غذا را با عشق و علاقه فراوان برای دوستان و مخاطبانم انجام می دهم.ضمن اینکه یک آلبوم بزرگ عکس از رستوران های ایران و جهان تهیه کرده ام که روز به روز به تعداد تصاویر این آلبوم اضافه می شود و برای من هیجان بسیاری دارد.

رستوران ها و فست فود ها را  از کجا پیدا می کنید؟

در معرفی رستوران ها برخی بصورت اتفاقی و  بدون شناخت قبلی به آنها مراجعه می کنم و برخی هم به پیشنهاد دیگران که مانند من به رستوران گردی علاقه دارند انتخاب می شوند. البته برخی از این رستوران ها را از قبل و به واسطه غذا و سرویس خوبشان می شناختم و خودم هم از مشتریان ثابت آنها بشمار می روم.البته بعضی وقت ها هم بصورت اتفاقی در هنگام مراجعه در مراکز خرید به فوت کورت ها مراجعه می کنم و با دیدن منو ها و مقایسه قیمت ها اطلاعات خوبی بدست می آورم. البته حس ششم بواسطه تجربه نیز به کمکم می آید. در نهایت رعایت بهداشت و ظاهر تمیز و قیمت مناسب از گزینه های مهم من برای انتخاب می باشد.

برخورد مدیران و پرسنل مراکزی که برای تیست غذاهایشان می روید چگونه است؟ تا حالا بوده که برخورد بد داشته باشند و یا همکاری نکنند؟؟

مسلما طی این مدت با رفتار های متفاوتی مواجه شده ام. بلی برخورد بد و بی تفاوتی هم داشته اند. برخی رستوران هایی که ارزشش را داشته و احساس می کردم می توانم با بازگو کردن نقاط ضعفشان به آنها کمک کنم، با مدیران و مسئولان آنها به صحبت پرداخته ام. و خیلی محترمانه انتقاد کرده ام. برخی پذیرفته اند و برخی هم توجهی نشان نداده اند. بطوریکه در مراجعات بعدی باز هم همان نقاط ضعف را مشاهده کرده ام.

اگر رستورانی که می روید کیفیت غذا و سرویس دهی بد باشد ، علیرغم اینکه دیزاین و در محله ی خوبی باشد، ترجیح می دهید نقاط ضعف و طعم غذا را پوشش دهید یا به نقاط قوت آن بپردازید؟

مسلما رستوران هایی بوده اند که یا غذایشان بد بوده و یا سرویس دهی مناسب نبوده است . با این حال پیرامون قولی که از ابتدای کار به خودم دادم تحت هیچ شرایطی رستورانی را در فضای مجازی به دلیل نقاط ضعفشان تخریب نمی کنم. بلکه در چنین مواردی از کنارشان می گذرم و هیچ مطلبی در رابطه با این رستوران منتشر نمی کنم. برای انتشار مطالب خودم معیارهایی دارم و هر مطلبی که من منتشر می کنم قطعا یک تبلیغ برای آن رستوران بشمار می رود.و  رستوران هایی را که زیر ۵۰ درصد رضایت مندی در آن باشد را معرفی نمی کنم. شاید این سیاست کاری من باشد که اجازه نمی دهم دست کم با انتشار انتقاد و نقاط ضعف رستوران خاصی از طرف من ، ضربه ای بر آن مجموعه وارد شود. چراکه بازتاب در فضای مجازی بقدری بالاست که ممکن است یک رستوران به دلیل انتقادات دچار مشکل و تعطیلی شود و در این میان یک کارگر بیکار می شود. و به هیچ عنوان دوست ندارم چنین کاری را انجام دهم. تنها کاری که من می توانم برای این رستوران ها بکنم این است که هیچ مطلبی از آنها ننویسم!

بازخورد دنبال کنندگان شما چگونه است ؟ چند درصد از کسانیکه به پیشنهادات شما توجه کرده اند اعلام رضایت کرده اند؟؟

مسلما افرادی هستند که بعد از پیشنهاد من، به آن مرکز مراجعه کرده و حتی برای من عکس و استوری میفرستند. و طی این مدت می توانم بگویم که تقریباً ۹۰ درصد اعلام رضایت کرده اند و از بابت معرفی رستوران مد نظر از من تشکر می کنند. که تصاویر پیغام های این دوستان را در پیج الیکا فود هایلایت می کنم. منتها این شامل همه دنبال کنندگان من نمی شود. برخی هستند که به رستوران های معرفی شده می روند اما هیچ بازخوردی از سمت آنان اعلام نمی شود و یا تمایل و حوصله برای این کار ندارند.

این فعالیت را تا کجا ادامه خواهید داد؟؟

از صمیم قلب این فعالیت و معرفی رستورانها را دوست دارم و از این کار بی نهایت لذت می برم. و برای من تجربه بسیار با ارزشی بشمار می رود.فعالیت من محدود به تهران نخواهد بود و در سفرها و پرواز های آتی به شهرهای کشور و حتی خارج از کشور حتما سعی می کنم رستوران های خوب آنجا را هم معرفی نمایم. و با کمک خداوند این کار را تا انتها ادامه خواهم داد. و برای این کار پایانی نیست، چراکه هر روز یک رستوران جدید افتتاح می شود یا مدیریت یک رستوران تغییر می کند. و تا آنجا که خدا کمک کند و از نظر مالی مشکلی نداشته باشم به این کار ادامه خواهم داد.

آیا افراد دیگری که در این زمینه فعالیت می کنند را می شناسید ؟ و با آنها در ازتباط هستید؟؟

مسلما افراد زیادی که در زمینه تیست غذا فعالیت دارند را می شناسم و اتفاقاً برخی از آنها را دنبال می کنم ، اما با هیچیک از این دوستان در ارتباط نیستم. من روش و الگوی خودم را دارم و بدون کپی برداری از کسی، با بیانی ساده و روان به معرفی رستوران ها می پردازم. هر فردی دیدگاه های خاص به خود را داشته و سبک نوشتاری متفاوتی دارد، اما من به سبک خودم که بصورت خیلی ساده و خودمانی است مطالب را در صفحه خودم منتشر می کنم.

برای تیست غذاها تنهایی اقدام می کنید ؟ یا افراد دیگری هم در اعلام نتیجه شما دخیل هستند؟

در رابطه با نظرات اعلام شده درباره غذاها، تنها نظر خودم را اعلام می کنم. مسلما پس از ۱۰ سال تجربه در این امر و به دور از هرگونه اغراق ، نظر خودم را قبول داشته و این را هم بگویم که نمی توان در این رابطه به نظر جمعی واحدی دست یافت. چرا که هر کسی یک نظری دارد و افراد ضائقه های متفاوتی دارند، یکی شوری را دوست دارد و دیگری تندی. از اینرو محال ممکن است که نظر یک جمع در رابطه یا یک غذا یکی باشد. تیست غذا کاملا سلیقه ای است و نمی توان نظر چند نفر را جمع بندی کرد. به همین دلیل من فقط نظر خودم را در پیجم بازتاب می دهم. دنبال کنندگان من می خوانند و با توجه به طبع و سلیقه خودشان به مکان هایی که معرفی کرده ام می روند.

 

چرا فکر می کنید که باید این کار را انجام دهید و به مردم پیشنهاد بدهید به کجا بروند و یا احتمالا نروند؟؟

البته همانطور که در قبل گفتم جایی را که نباید بروند را پیشنهاد نمی کنم و فقط رستوران های خوب را معرفی می کنم. درباره چرایی این کار باید بگویم که با وجود اینکه اکثر رستوران های تهران را می شناسم باز با این وجود از دیگران مشاوره می گیرم و درباره رستوران ها و فست فود ها در محله های مختلف پرس و جو می کنم. و قطعاً یک کار با تحقیق و بررسی و استفاده از تجربیات دیگران نتیجه بهتری در بر خواهد داشت. و چرا میخواهم به این کار ادامه دهم؟ دلیل مهم من اینست که ما برای بدست آوردن پول زحمت می کشیم و چه بهتر که این پول را در جای خوبی خرج کنیم. ضمن اینکه یکی از تفریحات مهم ما ایرانی ها خوردن غذا در بیرون از منزل و رستوران گردی است که غیر قابل انکار است و چه بهتر که قبل از مراجعه به رستوران ها در سطخ شهر نسبت به آن ذهنیت و اطلاعاتی داشته باشیم و نسبت به هزینه هایی که قرار است بکنیم آگاهی داشته باشیم. و اینجاست که کار من و اطلاعات صفحه مجازی من در اینستاگرام به کمک می آید. بنابر همین دلایل است که من دوست دارم این کار را ادامه بدهم.

در پایان اگر مطلب نا گفته ای هست بفرمائید.

در اینجا از تمامی دوستان و همراهانی که طی این مدت در کنار من بودند تشکر می کنم و از همه درخواست می کنم که با نظراتشون و معرفی رستوران ها و فضاهای خوبی که اگر میشناسن کمک کنند تا رستوران های خوب شهرمون و کشورمون رو به بقیه معرفی کنیم. من همه تلاشم رو بکار می برم که بهترین ها رو برای هموطنانی که لایق بهترین ها هستند معرفی کنم. سلامت و شاد باشید.

 

 جهت مشاهده صفحه مجازی الیکا فود در اینستا گرام بر روی لینک زیر کلیک کنید

@elika.food

نمونه ای از تصاویر منتشر شده در صفحه الیکار فود:

 

3 نظرات
  1. ali می گوید

    خیلی عالی و خوبه از رسا نشر برای مصاحبه شون متشکرم همیشه خوشحال به سبک الیکا فود

  2. محدثه نصیری می گوید

    جالبه. من تیستر آقا دیده بودم ولی خانوم نه. ضمنا صفحه رو هم دیدم. خیلی پست های خوشمزه گذاشته بودن. از صمیم قلبم دعا می کنم موفق باشید. عالی بود

  3. بدون نام می گوید

    موفق باشید.خیلی خوبه آدم بدونه کجا می خواد بره

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.